maanantai 15. kesäkuuta 2015

Isäntäperhe

Moikka taas!

Tänään oli se kauan odotettu päivä. Sain nimittäin perheeni tänään! Tulen siis viettämään seuraavat 10 kuukautta Australian länsirannikolla Perthissä. Perheeni asuun lähiössä, joka on noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Perheeseeni kuuluu äiti ja isä, sekä kaksi aikuista isosiskoa. Siskot ovat jännittävä lisä, koska olen ainut lapsi, niin se on jotain aivan uutta. Lisäksi olen hyvin iloinen siitä, että perheeni on hyvin aktiivinen ja kodin lähellä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Otin heti perheeseeni yhteyttä ja toivon, että he vastaavat pian!

Kouluni sijaitsee aika pitkän matkan päässä kotoa, mutta surffailun tuloksena voin vain iloita koulustani. Koulurakennus on aivan uusi ja koulu tarjoaa monenlaisia kursseja. Sieltä löytyy myös erilaisia painotusohjelmia, kuten tanssia, verkkopalloa ja insinöörilinjaa. Odotan siis innolla mitä kaikkea uutta saankaan kokeilla. Erityisesti koulun tarjoamat urheilumahdollisuudet kiinnostavat.

Kuva koulun kampuksesta, josta näkee, että aikas iso paikka kyseessä. 

Nyt kaikkia alkaa siis olla lähtöä varten valmista, kun perhe ja viisumihakemuskin ovat plakkarissa. Eli enään tarvitsee pakata ;) No ei... Viisumista voin sen verran sanoa, että 28 sivua pitää täyttää, mutta ei se loppujen lopuksi niin paha ollut. Vaikkakin jo yhdessä vaiheessa meinasin laittaa hanskat tiskiin ja sanoinkin jo äidille, etten ikinä enää matkusta viisumia kaipaavaan maahan. Mutta eiköhän vuosi ole yhden paperinivaskan arvoinen!

<3: Airi

PS. Jos on jotain kysyttävää ihan mistä vaan, kysykää rohkeasti. Vastaan mielelläni omien kokemuksien pohjalta :)

2 kommenttia: