torstai 25. kesäkuuta 2015

Lähtö oven takana

Moi taas!

Nyt on juhannuksetkin jo takana päin ja lähtö odottaa nurkan takana. Vaihtovuoteni alkaa 11 päivän päästä eli 6.7. Ihan huimaa! Kesäloma on menny hetkessä, mutta onneks kaikkea kivaa on vielä edessä. Etenkin odotan huomisia läksiäisiä, jotka järjestän kavereilleni. Tämä viikko on mennytkin juhliin leipoessa, ja niitä valmistellessa. Ihana saada tärkeitä ihmisiä koolle, ja jutella kasvotusten ennen lähtöä. Toivotaan, että on hyvä sää niin voidaan nauttia ulkoilmasta.


Nyt kun lähtö on oikeasti lähellä alkaa jännityskin kasvamaan. Sen huomaa hyvin nukkumaan käydessä, kun alkaa käydä läpi mitä pitää vielä tehdä ja ehtiikö tehdä sen kaiken mitä haluaisi. Pakkaamistakin tulee yleensä mietittyä juuri ennen nukkumaan menoa. Sitä varten olen jo tehnytkin listan, joka ei tosin ole vielä aivan täydellinen ;) 


Mulla tää prosessi oli niin nopea, etten ole oikein ehtinyt sisäistää sitä, että reilun viikon päästä olen maailman toisella puolla. Toisaalta olen aivan täpinöissäni, mutta toisaalta pelottaa se, että pärjääkö. Mutta sehän on ihan tavallista, ja vaistoni sanoo, että tietenkin pärjään.

Jännitystä on myöskin lisännyt se, että kouluni vaihtui tuossa matkan varrella. Se ei ole siis sama josta kerroin viime postauksessa. Uusi koulu on isompi ja lähempänä kotiani, joten se ei ollut mitenkään huono muutos. Koulupuku on edelleen tummasininen, joten sekään ei muuttunut. Koulut ovat kaiken kaikkiaan aika samanlaiset eli tyytyväinen olen. Lopullisesti koulun hyvät ja huonot puolet saa tietenkin tietää vasta paikan päällä, mutta hyvältä näyttää.

<3: Airi

PS. Kuvituksena juhannuspurjehduksen tunnelmia. Aika jännä kun tämän kesän veneilyt jäi kolmeen päivään, kun yleensä merellä tulee oltua 4-5 viikkoa ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti