sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kuukausi takana

Niinkuin otsikosta huomaatte on kuukausi tultu vietettyä maapallon toisella puolella. Torstaina oli kulunut kuukausi siiä, kun sanoin heipat ja annoin vikat halit vanhemmille. Aika on mennyt niin nopeasti, etten voi uskoa. Enään yhdeksän kuukautta jäljellä, iik ;)
Kings park
Koulu rulla mukavasti, economicsin kokeesta selvittiin hyvin prosentein ja matikan koekin on takana. Ja täällä tosiaan kokeista saadaan pistemäärä ja sitten pitää laskea oma prosenttiosuus, josta saat tietää arvosanasi. Eli kokeista ei saada arvosanoja vain pisteet.

Kookaburra
Perth City
Tänään meillä oli Perthissä asustelevien vaihtareiden ja host-perheiden tapaaminen Kings Parkissa. Oikein kiva päivä, etenkin kun pääsi puhumaan suomea face to face! Paikalla oli myös yksi host-äiti, joka on aboriginaali. Hän kertoi meille kulttuuristaan, joka oli mielenkiintoista kuultavaa. Hänestä kyllä huomasi miten ylpeä hän on juuristaan.
War Memorial
Huomenna on taas uuden kouluviikon aika, joten taidampa laittaa koneen kiinni ja vietetää rauhallien koti-illan perheen kanssa.

<3: Airi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti