sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Aika vierähtää

Heipparallaa!

Nyt on kaksi kuukautta takana ja kahdeksan mahtavaa edessä! Viime viikko kului hetkessä, kun oli jotain mitä odottaa. Koko koulu ihan kuhisi koko viikon. Meillä oli nimittäin Year 11 Semi Formal perjantai-iltana.

Juhla järjestettiin AQWA:ssa, Hillaryssä. AQWA on siis merimaailma, joka esittelee Länsi-Australian rannikon kaloja. Täytyy sanoa, että oli kyllä ihan mahtava paikka järjestää juhlat. Sainpa samalla myös yhden bucket list-kohteen yli viivattua.

Saavuttin paikalle puoli seitsemän aikoina juuri ennen sateen alkua(iso huojennus kaikille tytöille kampauksineen ja meikkeineen;)). Kierreltiin näyttelyä alkudrinkkien kanssa ja ihailtiin paikallista luontoa. Ompa muuten jännää, että se mikä meillä on todella eksoottista, on täällä normaalia eläimistöä ja kasvistoa. Mun omat suosikit oli söpöt pikku suolaisen veden krokotiilit ja rilaiset meduusat. Olihan se käytävä, jossa hait ui ylitse myös siisti :)

Kiertelyn jälkeen siirryttiin juhlatilaan, jossa meitä odotti tanssilattia ja ruokapöydät. Ruoka tarjoiltiin buffetista ja oli erinomaista. Löytyi kaikkenlaista kanasta ja riisistä pastasalaatteihin. Mutta ehdottomasti illan kohokohta oli jälkkäribuffa tai paremmin kuvattuna kakkubuffet. Pöydästä löytyi noin kymmentä mitä herkullisinta kakkua. Omalla lautaselle valikoitui, suklaata rakastavana, kaksi erilaista suklaakakkua ja pala marjaista juustokakkua.

Ilta päättyi tanssilattialle. Tulipa tanssittua elämän edestä ja hauskaa oli. Yksi parhaista illoista elämässäni, vaikka seuraavana aamuna olin ihan sekaisin. Valvominen ei oo selkeestikkään mun juttu ;) Piti ottaa aamupäiväpäikkäritkin!

Lauantai ajeltiin Two Rocksiin, joka sijaitsee tunnin matkan päässä pohjoiseen Perthistä. Käytiin tapaamassa perheen kavereita ja vietettiin päivä siellä. Paikka oli mahtava. Hyvin rauhallinen, kuitenkin tarpeeksi lähellä cityä ja ranta oli uskottoman kaunis.
Tänään suuntasin keskustaan kahden kaverin kanssa. Käytiin pirtelöillä, jotka oli elämäni paras. Kylläisinä käveltiin Swan Riverin vartta ja nautittiin aurinkoisesta ilmasta. Kuultiin kirkonkellojen ääni ja suunnattin sitä kohti. Löydettiin itsemme anglikaanisesta kirkosta, joka oli todella kaunis. Ihana goottilainen rakennus kaikkien pilvenpiirtäjien keskellä. Onnistunut päämäärätön seikkailu!
Ensiviikolla lämpötilojen pitäisi kohota lähemmäs kolmeakymmentä, joten kevättä kohti ollaan menossa. Hyytävä talvi on siis takana ;)

<3:AiriEi kommentteja:

Lähetä kommentti