sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Far North Queensland part III

Vihdoin tämä postaus uunista ulos! Onhan siitä matkasta jo ihan hurjasti aikaa. Kaikenlaista on ollut meneillään, ja tosiaan torstaina jäin kesälomalle. Jäljellä on enää ns. koeviikko, jolla teen kolme koetta; englanti, matikka ja economics. Sain valita, että teenkö kokeeta, ja tulos on se, että teen. Vähän on mietittänyt nyt jälkikäteen olikohan ihan värkevä ratkaisu, kun en ole ollut oppimassa puoliakaan asioita, mutta tässähän sitä tulee haastettua itseään. Mutta nyt asiaan.

Vika kokonainen päivä oli se kaikkein odotetuin. Vihdoin päästään ylistetylle Great Barrier Reefille, eli isolle valliriutalle! Kaikki on varmasti nähnyt kuvia kyseisestä paikasta, ja täytyy sanoa, että täytti kaikki odotukset. Snorklattuakin tuli ensimmäistä kertaa elämässä, mikä oli ehkä huono idea. Eka snorklaus maailman parhaassa ja upeimmassa paikassa, joten ei taida mikään tuntua enään samalta. Taidan antaa kuvien puhua puolestaan. Kuvat on vähän sumuisia, joten ette saa parasta kuvaa. Paras tapa on mennä paikan päälle checkaamaan ;)

// Finally the last post from my trip to Queensland. The last day was the most exciting day! The Great Barrier Reef! My first time snorkeling and I fell totally in love. Only bad thing was that now snorkeling anywhere else doesn't feel like anything cause The Barrier Reef is the place I compere everything ;) Enjoy the pictures even though they are not the best. If you want to see the real miracle go there and see yourself. It's totally worth it! //
The Cairns Harbour
The floating house where we spent our day
Ready for the adventure with my Finnish school mate

<3: Airi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti