torstai 3. joulukuuta 2015

Halfway through

Heippa taas pitkästä aikaa!

Olen saanut kuulla aika monesta suusta, että missä sun postaukset viipyy, ja miksi niitä ei ole tullu useammin. Tähän täytyy todeta, että en osaa analysoida syytä. Olen ollut lomalla, joten ajasta ei ole ollut puutetta. Kaikenlaista hauskaa on tapahtunut, joten ei ole ollut pulaa aiheista, joista kirjoittaa. Ainut tekosyy, jonka voin itselle antaa on täpötäysi tietokone, joka on vaatinut tyhjennystä. Kuvia on tullut otettua yksin kertaisesti liikaa! Toinen syy on ollut ettei ole tullut vietettyä aikaa koneen ääressä vaan jossain muulla. Se sallittanee, koska tämän on mun vuosi.
Snaps from Perth city
Mutta nyt on aika palata näppäimistön äärelle, koska täällä ollaan päästy vaihtovuoden puoleen väliin. 149 ikimuistoista päivää takana, kohta 150, ja 149 ihanaa edessä. Ihan uskomatonta! Muita sanoja ei löydy. Aika lentää ihan hullunlailla. Kohta sitä ollaan jo koti Suomessa. Rajusti tämä fakta tuli vastaan kun ihana saksalainen kaverini Paula palasi Saksaan. Tämän päiväinen Skype-hetki auttoi vähän asiaa.
Missing my German friend
Viime aikoina on tullut löhöiltyä ja tehdä muutamia aktiviteettejä. Mainiota lomailua ainakin jos minulta kysytään. On tullut snorklattua, nähtyä pingviineitä, juhlittua kaverin synttäreitä, vietettyä sarjamaratoneja, hengailtua kaupungilla, shoppailtua, otettua aurinkoa ja vaikka mitä muuta. Tänään tuli käytyä IKEAssa hakemassa skandinaavista joulutunnelmaa ja syömässä lihpullia sekä prinsessakakkua. Ostoskassiin päätyi jouluherkkuja ruokaosastolta, glögiä ja piparkakkutalon osia kun oli saatava!
Visiting the Bell Tower
Fremantle
I wish I could <3
Tour to Penguin island, Rockingham
Rescued penguins at the island
Heading home
Ajattelin myös, että tämä kolmen kuukauden loma on liian pitkä ilman ohjelmaa, joten osallistuin Suomen LUMA-keskuksen Millenium Youth kurssille, joka keskittyy Kestävään energiaan. En tiedä oliko paras kesälomasuunnitelma ruudun ääressä, mutta uutta on tullut opittua. Sillä saattaa, jopa irrota yksi kurssi, ja taas ollaan lähempänä sitä 75 kurssia ja valmistumista jonain päivänä.

Tällä kertaa sekavia kuulumisia, ensikerralla sitten ehkä kuvia joulutunnelmista täältä kesän keskellä. Lämpötilat alkaa kohoilla sinne epämielyttäviin ja ilmastoidut sisätilat houkuttaa keskellä päivää. Täällä länsirannikolla säästyttiin sentään niiltä 40 asteen helteiltä toistaiseksi, vaikka iso helleaalto pyyhkäisi itärannikon päältä viikko sitten. Ensimmäiset metsäpalotkin on koettu, kun toissa viikonloppuna saavuttiin kotiin ja ilma oli savuinen. Kävi ilmi että meidän suburbissa oli kolme paloa samaan aikaa. Meillä ei ollut vaaraa, mutta kyllähän se herätti taas tosi elämään. Todellista aussielämää siis!

// Long time has passed since I last wrote. I have been asked where have I been because there has been no posts. Now I'm here to announce that today I'm in the middle point of my exchange year. CRAZY! I feels like yesterday when I came, but at the same time it feels it was like very long ago. I have adjusted well and enjoyed myself so far. My computer is full of photos and I'm about to share some with you guys.

Since last post I have been snorkeling, seeing penguins, celebrated my friends birthday, sunbathing, shopping and lot of other stuff. Today I visited IKEA with my Norwegian friend. Feeling like being back at home. I ate some meatballs and shopped some christmas food. I love that place! I have also said goodbye to my dear friend Paula. I'm so sad that she is back in Germany, but one day we will meet again!

I have also experienced my first bush fires and just waiting for the heat waves. It's almost already too hot... //

<3: Airi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti