sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Weekend with dolphinsKolmas Queenslandpostaus saa vielä odottaa, mutta lupaan väsätä sen ensi viikon aikana. Oma elämä on ollut todella hektistä.

Viikon alusta tuli oltuavain kaksi päivää koulussa, kun keskiviikkona oli aika suunnata campille Outdoor ed. luokkani kanssa. Vietimme kolme päivää ja kaksi yötä Dwellingupissa, joka sijaitsee etelään Perthistä. Leiri alueena toimi Nanga Mill, josta tehtiin pari vaellusta ja maastopyöräily retkeä. Viimeisenä päivänä ajettiin Trigg beachille, joka sijaitsee aika lähellä kouluani, snorklaamaan. Ei mikään huono camp. Tää oli jopa mun ihka ensimmäinen camp elämässäni. Selvisin hengissä ;) Täytyy sanoa, että meni paremmin kuin odotin, eikä näännytty nälkään... Kokkaaminen trangialla taisikin olla parasta koko retkessä!

Perjantaina suoraan campiltä suuntasin kotiin suihkuun ja vaihtamaan vaatteet. Sitten olikin aika kiitää kaverin luokse yökylään. Näin univelka kasvoi entisestään, kun alla oli minimaaliset leiriunet. Meillä oli hauska tyttöjen ilta täynnä höpöttelyä. Aamusta hostperheeni tuli hakemaan minut ja suunnattiin taas Perthin etelä puolelle Mandurahiin, joka on samalla suunnalla kuin leiripaikkamme. Madurahissa hypättiin veneen kyytiin ja lähdettiin delfiini cruiselle. Samalla nähtiin vaikuttavia asuntoja kanavan varressa, joiden lähtöhinta on yhdestä miljoonasta kymmeneen :) Sää oli oikein hyvä ja nautin sydämeni kyllyydestä merellä vietetystä ajasta <3 Nähtiin tietysti myös delfiinejä!
Mandurah Boat Harbour
Not a bad place to live
Tänä aamuna herätys oli viideltä, eli univelka vaan kasaantui. Kuudelta oli aika suunnata taas Perhin eteläpuolella sijaitsevaan Rockinghamiin, jossa tavattiin muiden vaihtareiden kanssa ja lähdettiin viikonlopun toiselle delfiini cruiselle. Tällä kertaa oli kuitenkin tarkoitus uida niiden kanssa!!! Oli niin innoissani, koska tämän piti olla jo kuukausi sitten, mutta merisää oli niin huono, että reissu peruuntui. Tänään saa oli kuitenkin mitä parhain, vaikka aamu oliki aika "kylmä".
Rockingham
En voi edes kuvailla minkälaista se oli. Kellut vedessä kahdeksan delfiinin ympäröimänä silmät pulleena. Uskomatonta! Yksiä elämän kohokohtia.

Menimme veteen letkoissa, joissa pidimme kiinni toisiamme vöistä kiinni ja kelluimme. Delfiinit pelästyvät liikettä, joten piti olla täysin paikoillaan. Uskomatonta miten leikkisiä ne olivat ja miten hienoa oli kuulla niiden ääntelyä. Olo oli kuin luontodokkarissa! :)
Floating with Dolphins
// This week has been hectic. I was at school on Monday and Tuesday. On Wednesday it was time for our Outdoor Ed. camp. We went to Nanga Mill campsite in Dwellingup. During those days we did some hiking and mountain biking. On Friday when we came back we stopped on Trigg Beach to do snorkelling. From all this activities I have to say that cooking on the trangia was the best thing!

After camp I just came home to shower and change clothes and then I headed to my friend's house. We had a sleepover there, a real girls' night. On the next morning my host family came to pick me up and we went to Mandurah for a dolphin cruise. I was so nice to see them and check the houses at the canals.

Today my alarm woke me up at five cause I was leaving at six to Rockingham. We had a swimming with a dolphins cruise with the other exchange students. It was breath taking to be surrounded by eight dolphins and hear the sounds that they make. One of the best experiences in life! <3 //

<3: Airi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti