keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Weekend getaway

Torstaina suunnattiin Perthistä etelään noin kolmen tunnin ajomatkan päähän, Dunsboroughiin. Vietetiin siis pitkäviikonloppu resortissa. Aika kului uiden, löhöillen, salilla käyden ja vähän tutustuttiin lähialueeseen.

Perjantaina käytiin Busseltonin rannalla ja käveltiin laiturilla. Tämä Busselton Jetty on noin 1,84 km pitkä. Oli aika erikoista kävellä niin pitkälle merelle, ja tuulen ollessa kova sai hatusta pitää kiinni lujaa. Laiturin päässä pystyi QR-koodin avulla selvittämään kuinka pitkä matka kotiin on. Syötettyäni Helsingin hakukenttään kännykkä sanoi, että matkaa oli 13158,22 km. Kaukana siis ollaan!
Busselton Jetty
Lauantai käväistiin Margaret Riverin keskustasta, joka on Länsi-Australian merkittävimpiä viinialueita. Visiitti oli nopea, mutta keskusta oli oikein mukava paikka.

Sunnuntaina vierailtiin Cape Naturalisten majakassa. Hieno paikka, mutta täytyy sanoa, että Suomenlahdelta löytyy komeampiakin majakoita. Näkymät oli silti upeat. Suomesta kun tuota turkoosia vettä ei oikein löydy, mikä on ainakin yksi omista lemppareista, mitä tulee luontoon täällä.
Cape Naturaliste Lighthouse
The view
Jouluunkin on enää muutema päivä enkä malta odottoaa, että saan avata postista tuleet paketit. Joulukorttejakin olen yllätyksekseni vastaanottanut. Kiitos kaikille! Täällä koristeltiin kuusi eilen ja viime viikkoina olen ihaillut jouluvaloja täällä meidän suburbissa. Parhaista en saanut kuvia, kun se kamera ei ikinä ole mukana kun pitäisi. 40 asteen helteetkin iskivät juuri nyt joulun alle. Täällä ollaan siis hikisissä tunnelmissa! 
Some decorations ;)
Piparkakkutalo on koristelematta, mutta enköhän saa senkin tehtyä, viimeistään huomenna. Pari päivää sitten postasin facessa ettei joulutunnelmaa oikein ole, mutta tänään on siihen tilaan alkanut omakin mieli sulautua. Kyllä se tästä! Kuusen koristelulla taisi olla jotain osaa...

Hyvää Joulua kaikille!

// Last weekend I spent with my host family in Dunsborough. We visited Busselton Jetty, Margaret River, Lighthouse of Cape Naturaliste and Bunker Bay beach.

Christmas is around the corner and I'm starting to get into the christmas mode. I think that decorating the tree had something to do with it. It was just few days ago when I posted in Facebook that I don't feel anything like Christmas. Luckily feeling change quickly! I have admired the Christmas lights, but not getting shots from the best houses... Camera is not with me when I need it. Gingerbread house is still waiting to be built and decorated, but I think it's ready before Christmas Day. 

Merry Christmas everyone! //

<3: Airi

2 kommenttia:

 1. Hei! Todella kiva ja mielenkiintoinen blogi sulla. Itse olen vasta 8.-luokalla, mutta haluaisin kovasti lähteä vaihtoon sitten parin vuoden pääst, ja Aussit ovat ehkä eniten kiinnostava vaihtoehto. Voisitko tehdä postauksen Suomen ja Aussien eroista? Ja olisi myös kiva jos voisit tehdä postauksen Australian eläimistä, mitä olet nähnyt siellä. :D
  Hyvää uutta vuotta ja loppu vaihtovuotta sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva, että olet innostunut lähtemään vaihtoon ja voin suositella ausseja hyvillä mielin. Kiitos postaus ehdotuksista, pitää laittaa korvan taakse, koska ovat mitä mainioimpia :) Hyvää uutta vuotta sinne ja pidän varmasti mahtavan loppu vaihdon, ja toivon, että muuteman vuoden päästä on sinun vuoro.

   Poista