keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Lately

Nyt on joulu ja uusi vuosi takana. Täytyy sanoa, että oma juhlakauteni oli todella mukava ja erilainen. Barbeque party joulupäivänä oli vähän eri tyyppinen, kuin meidän perheen perinteinen jouluaatto kinkkuineen ja riisipuuroineen. En voi kyllä valittaa, kun ulkona tuli istuttu yli puoleen yöhön pelkässä mekossa, eikä kylmyydestä ollut hajuakaan. Joitain perinteitä pidin yllä ja kokosin piparkakkutalon jouluaattona sekä joulutortut tuli väsättyä joulupäivän virallisiin juhlallisuuksiin. Vanhempien kanssa lahjojen availukin toi ihanan joulutunnelman.
Our beautiful Christmas tree!
Christmas day dinner
My gingerbread house
Tapaninpäivänä uhmattiin väkijoukkoa Boxing day aleissa. Enpä ole nähnyt ennen sellaista ihmismassaa Perthin keskustassa. Jonoja kauppoihin oli ulkoa asti, joten voitte vaan kuvitella. Aurinkolasit ja pari sporttivaatetta löysi tiensä kotiin, joten ei ollut ihan turha reissu. Rannallakin tuli välipäivinä käytyä.
Lovely beach day with great friends
Uutta vuotta  otettiin vastaan juhlissa, joissa ilta meni suurimmaksi osaksi tanssilattialla. Vuoden vaihtuessa haleja tuli kaikkialta ja kaikilta, jopa tuntemattomilta, joka oli tämmäiselle suomitytölle hieman häkellyttävää ;) Juhlista tullessa tuli otettua yhteys Suomen päässä oleviin perinteisiin uuden vuoden juhliin, ja oli kiva nähdä tuttuja naamoja. Noista jää aina niin hyvä mieli. Hassuahan oli, että meillä kello oli jo lähemmäs neljä aamuyöstä, mutta siellä päässä vasta kymmenen ja vuoden vaihde vielä edessä!
Some fireworks
Monet varmasti tietävätkin, että ensimmäinen host perheeni piti olla minulla vain kolme kuukautta, mutta se venyi noin kuuteen kuukauteen, jka oli ihana juttu. Nyt oli kuitenkin aika vaihtaa perhettä, koska ensimmäinen host-perheeni ei voinut pitää minua kauemmin. Kaiken laisen sähellyksen jälkeen löysin itselleni uuden perheen, jossa host-sisarukseni ovat kanssani samalla vuosikurssilla koulussa. Täällä uudessa talossa olen viettänyt nyt viisi päivää ja hyvältä näyttää. Asun nyt kävelymatkan päässä koulusta, joka on iso plussa, ja asuin alue on todella kivan oloinen. Tärkeimpänä tietysti perhe, joka on ollut todella vastaanottavainen. Tulen varmasti viihtymään täällä hyvin tämän loppuajan.

Uusi vuosi, uudet kuviot!

// Christmas and New Year are over and I have to say it was quite a experience, but totally in a good way. I can't believe I could sit the whole evening in my dress and didn't feel cold at all. And on Christmas Day!!! A thing that doesn't happen at home ;) To bring some my Christmas traditions I decorated a gingerbread house and baked some pastries.

Boxing day sale was quite a hassle, but I found what I needed and it was fun to see so many people in the City that is usually quite empty.

New Year's Eve party was a great fun and lot of hugs from everyone. I also skipped with my family friends that made my so happy. It's always good to see friends and chat.

Also a big change ha happened to me. I changed my host family three days ago. My first family was supposed to be with me only three months, but it ended up being six and I'm so happy of that, but now was my time to move on. There was a bit of a hassle about changing my family, but luckily my school friends kindly took me and I'm so happy to be here. Can't wait what is ahead!

New year, new set! //

<3: Airi

PS. Pahoittelen kuivien laatua. Kamera ei ollut aina matkassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti