lauantai 5. maaliskuuta 2016

Good times

Täytyy myöntää, että viime postauksesta on todellakin liian paljon aikaa! Koulu on pyörähtänyt köyntiin ja vienyt kaiken ajan. Viikonloppuisin on kuitenkin tullut puuhailutua kaikenlaista.

Hostperheelläni on toinen asunto parin tunnin ajomatkan päässä täältä kotoa. Parina viikonloppuna on tullut käytyä siellä laittamassa paikkoja kuntoon, ja toisella kerralla tehtiin vähän turistijuttuja. Mökki sijaitsee lähellä Sandy Capia ja The Pinnacleseja. Sandy Cape on suosittu camping paikka, jossa on ihan mieletön ranta. Nimensä mukaisesti se koostuu hiekkaduuneistä ja mehän sitten satuttiin paikalle juuri tuulisimpana päivänä. Tulipa koettua hiekka myrsky, jonka jäljiltä hiekkaa oli joka paikassa. Hyvät näkymät, jos ei nyt muuta! The Pinnacles taas on aavikkoalue, josta nousee kiviä ylöspäin. Paikka oli todellakin kokemisen arvoinen ja ainutlaatuinen. Suu auki katsoin silmän kantamattomiin jatkuvia luonnon kivipylväitä. Jos tälle puolelle maapalloa sattuu niin suosittelen katsomaan tämän paikan. Tarkkaa tietoa ei edes ole miten ne ovat syntyneet, mikä tekee niistä entistäkin uskommattomat.
Sandy Cape
The Pinnacles
Yhtänä viikonloppuna tuli kaverin kanssa käytyä katsomassa paikallisen museon uusi näyttely, joka oli vierailulla British Museumista. Näyttely sisälsi sata esinettä, jotka veivät läpi historian ja yhteiskunnan kehityksen. Minähän en ole museoiden suurystävä normaalioloissa, mutta tämä näyttely kolahti.
Koulu on tosiaan vienyt paljon aikaa. Olen nyt viimeisen vuoden opiskelija täällä, ja työtaakka on hurjasti suurempi kuin mitä se oli viime vuonna. Enää ei voi vain oleilla vaan töitä pitää oikeasti tehdä. Hyvä toisaalta, että joutuu taas harjoittelemaan kunnon koulutyötä, ettei Suomessa tule totaali shokkia.

Helleaalto on myös koettu. Täällä oli yli 40 astetta noin viisi päivää, mikä rikkoi ennätyksen, joka oli vuodelta 1938, jos oikein muistan. Valitsin siis sen parhaimman vuoden tulla tänne. Tuli sitä pakkasta jopa ehkä ikäväkin, vaikka en tätä kyllä haluaisi myöntää. Hengissä selvittiin!
Enää kaksi kuukautta jäljellä, ääk! Toisaalta olen valmis tulemaan kotiin, mutta ei sitä haluaisi täältä pois lähteä. Kaikki sujuu paremmin kuin hyvin ja monta jännää juttua vielä koettavana!

// Last month I've been busy with school and everything else so that I haven't had chance to sit down and write something to you guys. My weeks have been full of school work, but on the weekends I have seen quite a lot of stuff. I have visited the Sandy Cape and Pinnacles. Especially the Pinnacles were an amazing experience! Something that I will always remember. One weekend my friend and I visited the Western Australia Museum to see the 100 objects exhibition. I'm not a huge fan of museums but this exhibition was great. 

Last weekend we had a picnic with other exchange students here in Perth in the Swan River foreshore and I had a chance to do some sailing. Now I can cross one of my to do -list items while visiting Australia.

I also survived from the heat wave which surprises me. I don't like to admit this, but I missed the snow and cold weather little...

Only two months let which is crazy! So much to do still, but in a way I'm ready to reunite with my family again :) //

<3: Airi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti